Program de Lucru

Luni

08-16

Marti

08-16

Miercuri

08-16

Joi

08-16

Vineri

08-16

Sâmbătă

Inchis

Duminică

Inchis

Contacteaza firma prin email

Sunrise Design este o societate romaneasca, firma a fost infiintata in anul 2014 dar am inceput sa profitam de experienta cumulata de peste  14 ani in domeniu renovarilor amenajarilor interioare si a amenajarilor exterioare. Suntem profesionisti pregatiti, dinamici si pasionati pentru ceace facem.  Transparenta modului nostru de lucru, nu va poate garanta decat siguranta si eficienta.Suntem specializati in lucrari de finisaje din domeniu amenajarilor interioare si a amenajarilor exterioare.Suntem o echipa tanara si dornica de a pune in aplicare noile tendinte si tehnologi de pe piata amenajarilor interioare si exterioare.

Dorim sa ne impunem prin calitatea serviciilor oferite, respectarea si rapiditatea termenelor de executie. Odata inceputa o lucrare putem rezolva toate aspectele tehnice, fara a fi nevoie sa apelam la terte societati reducand astfel costurile de executie.

Negociem, ne adaptam si oferim solutii la cele mai convenabile tarife, pastrand insa standardul de calitate.

Calitate, profesionalism, rapiditate, pret si seriozitate astfel incat dumneavoastra  sa fiti multumit de serviciile noastre.