Contacteaza firma prin email

Noi, echipa „Din Nou Acasă”, suntem copiii care, din dragoste și din respect pentru părinții și bunicii noștri, am decis înființarea Căminului de bătrâni „Din Nou Acasă”.

Cu toții am avut un vis: să le oferim celor mai dragi oameni din lume, cărora le datorăm viața, bucurie, alinare și o existență senină, lipsită de griji.

Căminul de bătrâni „Din Nou Acasă” este felul nostru de a le mulțumi tuturor părinților ajunși la vârsta nobilă a senectuții pentru toate acele clipe în care și-au făcut griji pentru noi și pentru faptul că ne-au îndrumat pașii pe drumul către maturitate.

„Din Nou Acasă” este locul ideal unde seniorii sunt foarte bine îngrijiţi, specialiştii ocupându-se cu dăruire și în permanență de păstrarea, întreţinerea şi îmbunătăţirea condiţiei medicale, fizice şi psihice.

Ospitalitatea vine din inimă. Și ce poate fi mai frumos decât să fii înconjurat de oameni calzi care îți oferă un zâmbet la fiecare pas.

Acestea sunt valorile în care noi, echipa „Din Nou Acasă”, credem și pe care le oferim: iubire, respect, dăruire și căldură sufletească.