Program de Lucru

Luni

9 - 17

Marti

9 - 17

Miercuri

9 - 17

Joi

9 - 17

Vineri

9 - 17

Sâmbătă

Inchis

Duminică

Inchis

Adresa

Adresa noastră:

Intersectia DN 7 cu DN 66 (Simeria - Calan), peste drum de statia Petrom

GPS:

45.8473877, 23.0035744

Telefon:
Contacteaza firma prin email

Marmo Granit Sim este o afacere ce a inceput in anul 2000. In cei 12 ani de experienta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare am construit o retea stabila de furnizori directi din Italia, Spania, Grecia, India, China, Brazilia etc.
In toti acesti ani am dezvoltat afacerea noastra prin crearea unui lant de showroom-uri in Oradea, Timisoara, Sibiu si Targu Mures, depozitul principal aflandu-se in orasul Simeria, judetul Hunedoara.
Oferim spre vanzare, sau executam la comanda produse cu prelucrari diverse, din piatra naturala granit, marmura, calcar, dintre care amintim: placaje la multiple dimensiuni si grosimi pentru placari verticale si orizontale, trepte si contratrepte interioare si exterioare, balustrade, blaturi pentru mese, glafuri interioare si exterioare pentru ferestre, seminee, monumente funerare, coloane, fantani arteziene, statuete, chiuvete, ornamente pentru infrumusetarea curtii sau gradinii, totul la cele mai avantajoase preturi si la cele mai inalte standarde in amenajari interioare si exterioare.
pentru mai multe oferte si detalii , click aici: www.marmogranitsim.ro