Program de Lucru

Luni

09:00 - 17:00

Marti

09:00 - 17:00

Miercuri

09:00 - 17:00

Joi

09:00 - 17:00

Vineri

09:00 - 17:00

Sâmbătă

Inchis

Duminică

Inchis

Adresa

Adresa noastră:

Brad, Str.General Vasile Milea, bl.4, ap.1

GPS:

46.1335267, 22.7884234

Telefon:
Site web:
Contacteaza firma prin email

Firma specializata in sisteme cu panouri solare, instalatii termice si electrice va ofera:
– proiectare, montaj si intretinere instalatii solare, eoliene si centrale termice/electrice
– Programul Casa Verde va ajuta sa recuperati 6000lei din investitia totala de 7500lei-o instalatie cu panouri solare pentru apa calda (instalatia clasica pentru 3-4 persoane cu 2 panouri si boiler interior de 150L)-detalii www.dorinsolar.ro

SUNTEM FIRMA AUTORIZATA ISCIR (conform PTA1) – cazane de apa calda – INSTALARE, REPARARE SI VERIFICARI TEHNICE (detinem atestate RSL, RVT pe societate la cazane de apa calda, dar si ca OPERATOR RSVTI-persoana juridica)

– efectuam PIF, VTP (puneri in functie, verificari tehnice periodice), instalare si reparare/intretinere – centrale termice; incheiem contracte ca RSVTI (responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor)

– avem contracte de supraveghere tehnica ISCIR (RSVTI, PIF, VTP) cu: JUDECATORIA BRAD, SCOALA GIMNAZIALA com. Bucuresci, jud. Hunedoara, GRADINITA “FLOARE DE COLT” BRAD, COLEGIUL NATIONAL “AVRAM IANCU” BRAD, Scoala Gimnaziala “Horea, Closca si Crisan” si Scoala Gimnaziala “Mircea Santimbreanu” de la Brad, Scoala Gimnaziala “Avram Iancu” com. Baia de Cris, jud. Hunedoara

– Pentru detalii contactati la numarul de telefon sau scrieti e-mail direct la contact@dorinsolar.ro (completarea campurilor de mai jos de la mesaj, nu functioneaza)

-instalatii electrice si automatizari (temporizare, senzori, telecomanda…)

NU UITATI ca orice instalatie solara, oricat ar fi de mica, va contribui la imbunatatirea conditiilor de mediu inconjurator care pe zi ce trece este tot mai distrus ! haideti sa salvam natura pentru binele urmasilor nostri, folosind cat se poate de mult ENERGIA VERDE – gratuita, curata si inepuizabila !!!

constructii metalice la comanda (porti, remorci, terase, obiecte fier forjat etc.)
SHOWROOM in Brad str.General Vasile Milea, bl.4, parter (expozitie de panouri solare)