Program de Lucru

Luni

08:00-22:00

Marti

08:00-22:00

Miercuri

08:00-22:00

Joi

08:00-22:00

Vineri

08:00-22:00

Sâmbătă

10:00-20:00

Duminică

10:00-20:00

Contacteaza firma prin email

Sport Class Fitness & Gym

Este cea mai modernă sală de fitness din Deva.

Situată într-o locaţie centrală oferă o gamă largă de servicii de întreţinere, la cele mai înalte standarde.Pune la dispoziţia amatorilor de mişcare un sistem complet de îmbunătăţire a formei fizice.

Sport Class este utilată cu aparate cardio (benzi de alergare, biciclete de mai multe tipuri, aparat de vâslit, stepper) şi aparate pentru toate grupele de muşchi. Sport Class oferă clienţilor şedinţe de masaj de relaxare şi tonifiere, saună, exerciţii de pilates şi aerobic.

Atmosfera elegantă şi comfortabilă a sălii reprezintă locaţia ideală în care exerciţiile fizice şi relaxarea devin o adevarată plăcere. Sport Class dispune de aparatură de ultimă oră, spa şi vestiare moderne, dar şi de instructori profesionişti care sunt gata să organizeze un program bine structurat, pentru persoanele care nu au experienţă în domeniu

Sport Class se află situată pe Bulevardul Decebal, Bl. M, parter, în Deva şi este deschisă de luni până vineri între orele 07:00 şi 23:00, iar sâmbătă şi duminică de la 08:00 la 21:00.

 

“Un corp bine lucrat dovedeşte voinţă şi disciplină, inspiră sănătate şi poftă de viaţă. Ştim că un stil de viaţă sănătos este mai mult decât exerciţiu.

Cei care îşi doresc un stil de viaţă activ şi sănătos, apelează la fitness, iar pe măsură ce menţin acest program, practicanţii lui realizează că beneficiile obţinute sunt mai numeroase decât se aşteptau.

Şi asta pentru că deşi la început intenţia lor era să slăbească, rezultatul se va reflecta şi în starea de sănătate cu mult îmbunătăţită.

Oricare ar fi scopurile exerciţiilor ne vom ajuta clienţii să le atingă prin oferirea unui mediu de exerciţiu motivant, bazat pe un program bine organizat de personalul nostru calificat”.