Program de Lucru

Luni

08.30-17.00

Marti

08.30-17.00

Miercuri

08.30-17.00

Joi

08.30-17.00

Vineri

08.30-17.00

Sâmbătă

09.00-13.00

Duminică

Inchis

Contacteaza firma prin email

In prezent ne desfasuram activitatea in 9 magazine: 3 in Deva dintre care un showroom care se intinde pe 500 mp doua in Brad si cate unul in Huneodara, Orastie, Hateg, Calan si in showroom-ul din Deva. Comercializam garduri electrice si accesorii pentru garduri, utilaje de constructii, motounelte pentru paduri si gradini, scule electrice profesionale, utilaje de constructii, echipamente zootehnice, utilaje de curatenie profesionale, sisteme de incalzire, instalatii sanitare, scule de mana si accesorii, solarii si sisteme de irigatie.

Oferta larga de produse este dublata de o oferta de servicii cu caracter tehnic, respectiv: consultanta tehnica, service in garantie si post garantie pentru toata gama de produse vandute de societatea noastra, piese de schimb, punere in functiuneservice – autorizarea functionarii si verificare tehnica periodica pentru centrale termice, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Produsele pe care le comercializam apartin unor companii lideri la nivel mondial, STIHL, VIKING, BOSCH, SKIL, CHAPRON LEMENAGER, MAKITA, KÄRCHER, WEBER, MILWAUKEE, DEWALT, MOTAN, BERTOLINI, BCS, ROTAKT, EFCO, NAANDANJAIN, VIESSMANN, etc.

Portofoliul nostru de clienti cuprinde atat persoane fizice cat si juridice. Siguranta si stabilitatea noastra, se bazeaza pe relatiile stranse care le dezvoltam cu acestia, dovedind de fiecare data ca suntem capabili sa indeplinim orice solicitare in mod convenabil, rapid si profesional. Incercam sa ajungem in varf prin atentia fata de dorintele lor, incercam să venim in intampinarea asteptarilor lor, si chiar sa le depasim prin produsele si serviciile noastre.

Gandim in perspectiva şi ne dorim sa demonstram ambitie si responsabilitate, tindem sa ne autodepasim, sa imbunatatim in permanenta tot ceea ce facem si oferim.

Va invitam si va asteptam in magazinele noastre sa va convingeti de pretul, calitatea produselor si serviciilor oferite!

Serviciile & Caracteristicile noastre

Parcare

Plata cu cardul